img

Nagykereskedés és Varroda

  Bemutatkozás

  Minőséget és exkluzivitást kínálunk megfizethető áron

  img

  Ange Milano Nagykereskedés

  Cégünk olasz ruhák és kiegészítők nagykereskedelmével, illetve saját tervezésű és gyártású modellek értékesítésével foglalkozik.

  Elsősorban minőségi olasz ruhákat forgalmazunk, megfizethető árkategóriában.

  Termékeink között megtalálhatóak az alkalmi öltözékek, ingek, hétköznapi öltözékek és kiegészítők is.

  Kollekcióinkat különböző stílusban és alkalmakra kínáljuk kis méretektől a molett méretekig.

  A drágább árfekvésű Rinascimento, Bariba, Concetto Moda, Antonello Serio márkák mellett más olasz gyárak ruháit is kínáljuk, melyek a hétköznapi és alkalmi öltözékek fontos részeit képezik még megfizethetőbb árfekvésben.

  Másik fő irányvonalunk az egyedi tervezés és gyártás. Saját márkájú termékeink főleg olasz alapanyagból készülnek és szintén olasz divatvonalat, stílust képviselnek.

  Saját varrodával rendelkezünk, ahol lehetőség van egyedi tervezések kivitelezésére, a ruhák azonnali méretre igazítására, illetve áttervezésére is. 

  Fontos divíziónk, az egyedi tervezésen belül, a munkaruházat gyártás. Egyedi stílusú és kivitelezésű munkaruháinkat leginkább cégek, szállodák és intézmények részére készítjük, ahol elengedhetetlen az egész cég arculatának megfelelő, igényes megjelenés. De megrendelőink között megtalálhatóak éttermek, tánciskolák és különböző oktatási intézmények is.

  Különlegességünk, hogy a Magyar Butikszövetség tagjainak árukészletének kiárusításáról is gondoskodunk, rendkívül kedvező árakon. Ha butikos vagy, a Te jelentkezésed is várjuk!

  Lásd: Magyar Butikosok Országos szövetségénél

  Nagykereskedésünkben egyéni vásárlókat is kiszolgálunk!