img

Nagykereskedés és Varroda

  STOCKÁRU CSERE KÖZPONT

   

  img

  Kedves Butikos társam!

  Önnek is problémát jelent, hogy vásárlói folyamatosan az új áru érkezését várják?

  Önnek is jelentős pénzösszeg áll árukészletben, anélkül, hogy akár több hónapon keresztül kicserélődne?

  Önnél is előfordul, hogy a netán több százezer forintos beszerzésnek egy része nem akar elfogyni?

  Netán még a következő évre is marad belőle?

  Ugye milyen jó lenne folyamatosan frissíteni árukészletét, anélkül, hogy újabb összegeket ruházna be? Mennyivel több vevőt tudna bevonzani, ha a ruhái nagy része folyamatosan cserélődnének? Mennyivel jobban kényszerítve lennének törzsvevői a gyors döntésre, ha tudnák, hogy a ruhák 1-2 héten belül esetleg már nem lesznek itt? Mennyivel rendszeresebben térnének be vevői? Mennyivel kevesebbet kellene kiárusítást tartania kevés haszonnal vagy haszon nélkül?

  Tudta-e, hogy az üzlet hírnevének sem tesz jót, ha a vásárlók túl sokáig találkoznak ugyanazokkal a ruhadarabokkal, netán még a következő évben is látják? A vevők olyan helyen szeretnek vásárolni, ahol mindig újat találnak. Ahol úgy érzik, hogy rajtuk kívül is sokan vásárolnak. Ugye milyen nehéz ezt megvalósítani a jelenlegi gazdasági helyzetben?

  Felismerve a butikosok nagy részének problémáját, mi erre kínálunk megoldást. Ugye tudja, hogy ez a probléma a multi cégeket is érinti? Nyilván Ön is tudja, ők hogyan találnak erre megoldást? Igen, az üzleteik közötti árucserével. Területileg változnak a vásárlói igények, ami az egyik boltjukból nem fogy el, a másik üzletükben lehet népszerű termék. Önnek sincs sok boltja, hogy ezt megoldja?

  Stock raktárunkban lehetőség van az áruk cseréjére, számos butik árukészletét kezeljük. Munkatársaink a cégek jelentkezése után felkeresik Önt, megnézik az áruk összetételét és ismertetik a részleteket. A különböző színvonalú butikok árukészletét kategóriákba osztjuk, csak hasonló színvonalú üzletek termékeivel cserélhet, biztosítva ezzel az árukészlet folyamatos színvonalát. És ami a legfontosabb Ön válogathatja össze! Raktárunkban bónusz lehetőség is van: árukészletének egy részét vadonatúj, a legújabb trendnek megfelelő árukészletre cserélheti, melyet szintén Ön választhat ki!

  Várjuk jelentkezését a +36 30 291-2062 telefonszámon, vagy regisztráljon honlapunkon!

  Tekintse meg formaruha oldalunkat is: www.bestformaruha.hu

  Lépjen velünk kapcsolatba